Afbeelding1
WESTFRIES GOED Makelaars | Taxateurs | Hypotheken | Verzekeringen staat al tien jaar als een huis. Een dynamische makelaar die als drijfveer heeft: ‘de klant eerst’. En om dit motto nog meer waarde te geven, verhuisde het kantoor naar de Veemarkt 8 in Hoorn. Een markant pand dat perfect past bij de visie van deze full service makelaar. Met kennis, kwaliteit en klantgerichtheid onder één dak.

Sparren met specialisten
Het team van WESTFRIES GOED helpt u vanaf de Veemarkt graag verder op weg. Of het nu om de aankoop of verkoop van een woning gaat, een hypotheek of een verzekering. Of om gewoon eens te sparren met een specialist op de woningmarkt over uw specifieke situatie. Want bij WESTFRIES GOED vertalen we de markt en de spelregels graag in duidelijke taal.

Westfries Goed groep (3)
Professioneel en persoonlijk
Hoewel de eerste ontmoeting met onroerend goed tegenwoordig over internet gaat, onderscheidt WESTFRIES GOED zich nog steeds door de persoonlijke aanpak. Want makelen blijft mensenwerk. Maak nu kennis met het kantoor en geniet tijdelijk van 10% jubileumkorting. Bij afname van twee diensten ontvangt u zelfs 20% jubileumkorting!

10 Jaar WESTFRIES GOED; Bel mij voor meer info