• Soort
  Eengezinswoning
 • 150 m²
 • Perceel opp.
  393 m²
 • Bouwjaar
  1910
 • Inhoud
  405 m³
 • Energielabel
  G

Als u op zoek bent naar een Kangoeroewoning of mogelijkheid om ouders of kinderen in te kunnen laten wonen, dan moet u beslist bij deze woning komen kijken. Zowel de... Lees verder

Lees verder

Omschrijving

Als u op zoek bent naar een Kangoeroewoning of mogelijkheid om ouders of kinderen in te kunnen laten wonen, dan moet u beslist bij deze woning komen kijken. Zowel de begane grond als de verdieping zijn zelfstandig te bewonen. U heeft als het ware 2 woningen voor de prijs van 1!

Verkoper aan het woord:
“Toen wij deze woning kochten was de bedoeling om er samen met onze kinderen te gaan wonen. Uiteindelijk loopt het soms toch anders dan gepland. Alle voorbereidingen zijn getroffen. Het is aan de komende eigenaar om dit af te maken.”

Hal:
Centrale entree aan de zijkant met de toegang tot de begane grond, de berging en de trap naar de verdieping. Zowel op de begane grond als op de verdieping is een meterkast te vinden.

Woonkamer begane grond:
Lekker veel ruimte op de begane grond met een grote open keuken aan de achterzijde. De woonkamer heeft rondom ramen voor een prettige lichtinval. Er is een deur naar de tuin aan de zijkant en een deur naar de berging aan de achterzijde. Via de woonkamer of via de hal heeft men toegang tot de slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Slaapkamer:
Ruime slaapkamer op de begane grond. Uiteraard te gebruiken als werkkamer, maar ook vrij eenvoudig bij de woonkamer te betrekken voor diegene die van echt veel ruimte houden. Vanuit deze kamer kunt u zowel in de hal als in de woonkamer komen.

Badkamer BG:
De badkamer op de begane grond is volledig betegeld en v.v. een zijraam. Er is een ruime douchegelegenheid, een ligbad en een badmeubel. Het toilet is in een aparte ruimte gesitueerd.

Keuken:
De keuken is in hoekopstelling geplaatst. Ze is v.v. een koelkast en een elektrische oven met 4 pits gascomfort en afzuigkap (vlakscherm).
Vanuit de keuken met een loopdeur toegang tot de zijtuin en aan de achterzijde toegang tot de berging.

Tuin:
De tuin is zowel aan de achter- als aan de voorzijde gelegen. De achtertuin grenst aan de tuin van de kerk. Deze wordt keurig onderhouden en is een lust voor het oog. Aan de westkant is nog een flink gedeelte tuin aan de sloot naar de buren gelegen. De voortuin is prettig begroeid en geeft een flinke privacy in de woning.

Schuur:
Aan de achterzijde zijn 2 bergingen in slechte staat. Er is de mogelijkheid om een extra schuur/ berging aan te bouwen op de bestaande fundering. Door hier met plat dak aan te bouwen creëer je dan gelijk een mogelijk dakterras voor de bovenverdieping.

1e verdieping:
Opgang vanuit de entree aan de zijkant met af te sluiten toegangsdeur. Op de verdieping zijn 4 dakkapellen geplaatst. Veel lichtinval en fris wit gestuukte wanden zorgen voor een prettige uitstraling. Aan de achterzijde zitten de aansluitingen voor de keuken. Verder is er nog een deur die uitkomt op het dak van de aanbouw. Aan de voorzijde is een frisse uitstraling ontstaan doordat men hier de zolder bij de woning heeft betrokken. Je kijkt hier zo de nok in wat veel ruimte geeft.

Slaapkamers:
In deze grote ruimte zijn vrij eenvoudig meerdere slaapkamers te realiseren. Er zijn voldoende stopcontacten en voorzieningen gecreëerd. Alleen de wandjes moeten nog worden gezet.

Badkamer:
De badkamer is in de dakkapel op de oostkant geplaatst. Uitgerust met een wastafel, een douchehoek en een toilet. De badkamer is vrijwel geheel betegeld en heeft een te openen raam.

2e verdieping:
De woning heeft een flinke opslagzolder, te bereiken d.m.v. een vlizotrap.

Pluspunten:
– Groot woonoppervlak;
– Te gebruiken als kangoeroewoning;
– 2 badkamers, mogelijkheid 2 keukens;
– Installatiewerk is af;
– Wanden zijn afgewerkt;
– Vrij uitzicht vanaf boven;
– Centraal gelegen dichtbij school met buurtcentrum;
– Dichtbij winkelcentrum;
– Bushalte voor de deur;
– Ruime parkeergelegenheid.

Kenmerken

 • Soort
  Eengezinswoning
 • 150 m²
 • Perceel opp.
  393 m²
 • Bouwjaar
  1910
 • Inhoud
  405 m³
 • Staat van onderhoud
  Goed
 • Gemeente
  Wervershoof
 • Ligging
  Vrij uitzicht
 • Verwarming
  C.v.-ketel
 • Bouwjaar installatie
  2014
 • Energielabel
  G

Download brochure

Om deze brochure te kunnen downloaden vragen wij u om een aantal gegevens. Hierna ontvangt u van ons een link om de brochure te downloaden.