De Westfriese woningmarkt wordt alleen maar gekker. Bij elke stap die je zet moet je weer 6 gooien om kans te maken.
Waarom is aankopen in deze markt zo moeilijk?

 

Ik wil kopen

Gooi  om het juiste aanbod te vinden

Het lijkt wel of woningen al verkocht zijn voordat ze op Funda komen. Wil je als eerste weten wat er te koop komt? Wij helpen jouw met het aanbod voordat het op Funda staat. Of we gaan gericht voor je op zoek.

 

Gooi  om op bezichtiging te komen

Zodra je een geschikte woning hebt gevonden loop je tegen het volgende probleem op. Hoe kom je op bezichtiging. Vaak zitten de blokken al vol. Wij helpen je aan een afspraak. Daarnaast maken we een haarscherpe beoordeling over de bouwkundige staat, de ruimtelijke planologie, de ligging en juridische aspecten. Zodoende kan jij je concentreren op de leuke kant van de bezichtiging.

 

Gooi  om het juiste bod te geven

De laatste 6 is het uitbrengen van het juiste bod. Je wilt natuurlijk niet teveel betalen, maar je wilt de woning wel hebben. Sommige woningen staan heel scherp, maar andere te duur. Wij bieden je inzicht in de taxatiewaarde en helpen je met het uitbrengen van exact dat juiste bod.

Ik wil verkopen

Gooi bij de waardebepaling

De specialisten van WESTFRIES GOED zijn perfect in staat de waarde van je woning vast te stellen. Onderbouwd met referenties en volledig toegespitst op het betreffende postcodegebied. Die eerste kennismaking is kosteloos.

 

Gooi bij de presentatie van je woning

Als verkoper ben je afhankelijk van een positieve “eerste” indruk. De fotografen van WESTFRIES GOED zorgen voor een perfecte presentatie, haarscherpe foto’s en plattegronden, hoogtefoto’s of drone-filmpje en een pakkende verkooptekst. Wij zorgen ervoor.

 

Gooi bij de koperskeuze

Een koper is niet zomaar de beste koper! Wij bekijken welke koper “goed voor zijn geld” is. Welke ontbindende voorwaarden zijn reëel, wat is de aanvaardingsdatum? Daarnaast volgen we de verplichtingen van de kopers op de voet en we grijpen in waar dat noodzakelijk is.

Wij gooien altijd 6

Of je nou hulp nodig hebt bij het vinden van het juiste aanbod, een bezichtiging, het juiste bod of alles bij elkaar, wij kunnen jou hier mee helpen. Gooi vaker 6 met onze systemen, onze ervaring en onze expertise.

Interesse? neem dan contact met ons op