Plannen om je huis te verkopen?

Praat eens met de beëdigde en gecertificeerde makelaars van WESTFRIES GOED. Dé hoogst gewaardeerde aan- en verkoopmakelaar van Hoorn en omstreken, die uitblinkt in betrokkenheid en resultaat.

WESTFRIES GOED VERKOOPT JE WONING

Voor elke woning is er een koper. In deze markt vaak meestal een heel aantal. Maar hoe selecteer je daaruit nu jouw beste koper? Wordt jouw woningverkoop er 1 van 13 in een dozijn of behoor je tot de categorie die superblij is met een fantastisch resultaat. WESTFRIES GOED heeft een uitgekiende werkwijze ontwikkeld en biedt je het beste resultaat. Dit meten we volgens onze 4 garanties:

  1. De hoogste prijs voor je woning; afhankelijk van de gekozen methode scheelt dat vaak duizenden euro’s. Onze verkopers hebben het niet over opbrengst maar over ‘Topbrengst’!
  2. Een vlekkeloos verlopen verkoop; geen slapeloze nachten, zenuwen of nagelbijten, maar een soepele verkoop. Dat is onze missie bij WESTFRIES GOED
  3. De beste service; Of je nu met Gerard, Romee, Marleen of Per te maken hebt; je voelt je serieus genomen en houdt aan ieder contact een prettig gevoel over.
  4. Opgeleide medewerkers; Wij werken niet met onopgeleide makelaars die de bezichtigingen doen. Op het moment dat het er voor jou toe doet staat de beste man of vrouw aan het roer.

De combinatie van bovenstaande sterke punten maken WESTFRIES GOED een van de meest succesvolle makelaars in de regio.

Betaal je liever geen courtage? Geen probleem bij WESTFRIES GOED. Wij spreken een helder, vast bedrag af, zodat je van te voren weet waar je aan toe bent.

Niet voor niets stond WESTFRIES GOED scoren wij op Funda het beste in de regio met overall een 9,6 voor verkoop en een 9,6 voor aankoop, maar ook het hoogst op Prijs – Kwaliteit met een 9,2 en een 9,6.

Gratis waardebepaling

Tijdens een eerste kennismaking geven wij je graag een indicatie van de verkoopwaarde van je huidige woning. Wij vertellen je in een kort gesprek wat in onze ogen de ‘plussen’ en ‘minnen’ van de woning, de locatie en de omgeving zijn. Bovendien leggen we uit hoe onze manier van werken is en wat de eventuele vervolgstappen zijn bij je huis verkopen. Bel gewoon eens voor een afspraak. Wij bieden graag een gratis prijsindicatie. Zonder voorwaarden, zonder verdere verplichtingen. Neem contact op.

Of laat ons je terugbellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Verkopen met zekerheid.

Onze diensten zijn altijd Full Service. Hierbij betaal je pas bij werkelijke verkoop.