Plannen om je huis te verkopen?

Praat eens met de beëdigde en gecertificeerde makelaars van WESTFRIES GOED. Dé vastgoedspecialist voor Hoorn en omstreken die uitblinkt in betrokkenheid en bereikbaarheid. Ook na 17.00 uur en in het weekend.

Door onze ervaring, expertise en enthousiasme staan wij garant voor een succesvolle en soepel verlopende verkoop, waarbij wij organiseren, optimaliseren, overleggen en ontzorgen. Bovendien weten wij door ons uitgebreide netwerk met andere makelaars precies waar potentiële kopers zich bevinden.

Als NVM-makelaar hanteren wij een duidelijk, helder en betaalbaar verkoopplan, zorgen wij er voor dat de woning opvalt op Funda.nl en onderscheiden wij ons met een volledige Virtual Reality beleving van de woning. Voor het woning verkopen zetten wij namelijk alle mogelijke middelen in. Van styling tot social media. Een goede presentatie is immers essentieel om belangstelling voor de woning te wekken. Met een opgeruimd huis, professionele foto’s, hoogtefoto’s, 360° foto’s, virtual reality en pakkende teksten. Kortom, eigentijdse exposure tegen eerlijke tarieven. Werk waar we sterk in zijn.

Niet voor niets stond WESTFRIES GOED in de Top 10 van Woningmakelaar van het jaar 2014 met een waardering van 9,1 en worden wij op Funda gewaardeerd met een royale 8,8!

 

Gratis waardebepaling

Tijdens een eerste kennismaking geven wij u graag een indicatie van de verkoopwaarde van uw huidige woning. Wij vertellen u in een kort gesprek wat in onze ogen de ‘plussen’ en ‘minnen’ van de woning, de locatie en de omgeving zijn. Bovendien leggen we uit hoe onze manier van werken is en wat de eventuele vervolgstappen zijn. Bel gewoon eens voor een afspraak. Wij bieden graag een gratis prijsindicatie. Zonder voorwaarden, zonder verdere verplichtingen. Neem contact op.

Of laat ons u terugbellen

 

Verkopen met zekerheid.

Onze diensten zijn altijd Full Service. Hierbij betaalt u pas bij werkelijke verkoop.