Per Stoffer ingeschreven als Kandidaat Register Makelaar

Door het met goed resultaat afronden van zijn opleiding is Per vanaf heden ingeschreven als Kandidaat Register Makelaar bij VastgoedCert. Makelaars in het register voldoen aan strenge kwaliteitseisen en dienen jaarlijks Permanente Educatie te volgen.

Secretaressendag!

21 April was het secretaressendag. Onze meiden, Romée, Marleen en Paulien zijn verwend met een mooie bos bloemen, bedankt voor jullie inzet dames!

Sponsor Carnaval 2022!

WESTFRIES GOED sponsort mede het carnavalsweekend in Zwaag, dit jaar in het weekend van 25 maart barst het los! Zondag de 27ste is de grote optocht, dit mag je niet missen.

Gooi 3×6 met WESTFRIES GOED!

Kopen of verkopen? Je moet tegenwoordig precies het juiste bod uitbrengen om koper te zijn, óf om de juiste verkoopstrategie te gebruiken als verkoper. Ramon, Gerard en Per hebben het juiste advies.

Puur For Kids

Elk jaar kiest WESTFRIES GOED een goed doel en schenken wij een mooi bedrag. Eerder sponsorden we o.a. al de voedselbank Westfriesland Kinderkledingbank hoorn Make a Wish Dit jaar is de beurt aan Puur for Kids uit Hoorn. Deze stichting zorgt dat kinderen die het thuis niet zo breed hebben, toch een mooie kerst krijgen... Lees verder

Hélene de Bruijn heeft de makelaars nieuw op de foto gezet!

NVM Open Huizen Dag

Op 2 oktober geven NVM-makelaars vrijblijvend advies en beantwoorden woonvragen; dus wij ook! Op de speciale website https://bit.ly/3nsTzIk kun je een persoonlijke afspraak maken met een NVM-makelaar; zoek WESTFRIES GOED, en maak een afspraak. Je kunt terecht met vragen over een woning, de waarde en de mogelijkheden voor verduurzaming.

Lappendag gesloten

Maandag 16 augustus zijn wij gesloten wegens Lappendag. We wensen iedereen een fijne afsluiting van de Kermis!