Nieuw! WESTFRIES GOED Mini verhuisservice

We kennen allemaal de stress van verhuizen en wat daar bij komt kijken. Wij kunnen daarin de ‘Mini verhuiswagen’ faciliteren. Een gesloten bakwagen die geschikt is voor de doe-het-zelf-verhuizer. Geheel kosteloos als u 1 van onze WESTFRIES GOED-diensten gebruikt maakt; aankoop, verkoop en/of hypotheek.

Etalage verlichting!

Grimex licht heeft onze etalage van verlichting voorzien. Hierdoor is onze etalage ‘s avonds ook mooi verlicht zodat ons woningaanbod goed zichtbaar blijft.

NVM Open Huizen Dag 30 september

Morgen, zaterdag 30 september a.s., is het weer tijd voor de NVM Open Huizen Dag. Tussen 11:00-15:00 uur bent u van harte welkom om te komen kijken bij de Rietveen 58 in Wognum en Tinnegieter 36 in Hoorn. De appeltaart staat klaar!    

Gratis naar Beurs Eigen Huis

Ook dit jaar kunt u weer naar de Beurs Eigen Huis met WESTFRIES GOED. Bestel je gratis kaarten bij ons! Ga je een huis bouwen of ga je verhuizen? Wil je je woning verduurzamen of aan de slag met je tuin of interieur? Kom van 22 t/m 24 september naar Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs... Lees verder

Winnaar Sterrit bekend

In april en mei van dit jaar werd onze sterrit gereden. Winnaars waren Sjaak en Mattie Appel. De sterrit, maar ook de antwoorden zijn nog te downloaden. http://www.westfriesgoed.nl/sterrit

Hoornse Stadsfeesten!

Dit weekend staat het WESTFRIES GOED Stage weer voor onze deur. Wij als sponsor van dit podium zijn goed zichtbaar, vrijdagavond met de bedrijfsborrel voor de deur is het gezellig begonnen.

Doe mee met de Jubileum sterrit!

WESTFRIES GOED Makelaars & Adviseurs bestaan 15 jaar. Voor iedereen die het leuk vindt is er nu een gratis auto-sterrit af te halen bij ons kantoor op de Veemarkt 10 in Hoorn. Een leuke, leerzame tocht die je leidt naar onontdekte plekjes in Westfriesland, maar ook vol staat met leuke feitjes en weetjes over dit gebied. Onder... Lees verder

Carnaval 2023!

Dit weekend barst het feest weer los in Zwaag, grote kans dat je Gerard daar tegen het lijf loopt. Veel plezier allemaal!

Voetbalteam SEW in het nieuw!

SEW 4 in Nibbixwoud heeft nieuwe WESTFRIES GOED tenues, dat ziet er netjes uit. We wensen ze een goede competitie toe!