Doe mee met de Jubileum sterrit!

WESTFRIES GOED Makelaars & Adviseurs bestaan 15 jaar. Voor iedereen die het leuk vindt is er nu een gratis auto-sterrit af te halen bij ons kantoor op de Veemarkt 10 in Hoorn. Een leuke, leerzame tocht die je leidt naar onontdekte plekjes in Westfriesland, maar ook vol staat met leuke feitjes en weetjes over dit gebied. Onder... Lees verder

Carnaval 2023!

Dit weekend barst het feest weer los in Zwaag, grote kans dat je Gerard daar tegen het lijf loopt. Veel plezier allemaal!

Gratis naar Beurs Eigen Huis

Helaas zijn alle kaarten voor Beurs Eigen Huis vergeven. Het is hierdoor niet meer mogelijk om bij ons nog kaarten aan te vragen. We wensen de mensen die kaartjes hebben veel plezier! Met WESTFRIES GOED kan het. Vraag nu je gratis kaarten aan via onze site. Realiseer je droomhuis met Beurs Eigen Huis Ga je... Lees verder

Voetbalteam SEW in het nieuw!

SEW 4 in Nibbixwoud heeft nieuwe WESTFRIES GOED tenues, dat ziet er netjes uit. We wensen ze een goede competitie toe!

Marleen

Vandaag is Marleen voor het laatst, ze gaat met zwangerschapsverlof. Tot oktober moeten we haar missen, maar met Paulien hebben we een goede vervanging gevonden. Veel geluk Marleen!  

Per Stoffer ingeschreven als Kandidaat Register Makelaar

Door het met goed resultaat afronden van zijn opleiding is Per vanaf heden ingeschreven als Kandidaat Register Makelaar bij VastgoedCert. Makelaars in het register voldoen aan strenge kwaliteitseisen en dienen jaarlijks Permanente Educatie te volgen.