Voetbalteam SEW in het nieuw!

SEW 4 in Nibbixwoud heeft nieuwe WESTFRIES GOED tenues, dat ziet er netjes uit. We wensen ze een goede competitie toe!

Gratis naar Beurs Eigen Huis

Met WESTFRIES GOED kan het. Vraag nu je gratis kaarten aan door ons een mail te sturen met hierin je naam en je emailadres. Je ontvangt van ons dan 2 vrijkaarten. Realiseer je droomhuis met Beurs Eigen Huis Ga je een huis bouwen of verbouwen, ga je verhuizen of verduurzamen? Kom naar de beurs of... Lees verder

Marleen

Vandaag is Marleen voor het laatst, ze gaat met zwangerschapsverlof. Tot oktober moeten we haar missen, maar met Paulien hebben we een goede vervanging gevonden. Veel geluk Marleen!  

Per Stoffer ingeschreven als Kandidaat Register Makelaar

Door het met goed resultaat afronden van zijn opleiding is Per vanaf heden ingeschreven als Kandidaat Register Makelaar bij VastgoedCert. Makelaars in het register voldoen aan strenge kwaliteitseisen en dienen jaarlijks Permanente Educatie te volgen.

Secretaressendag!

21 April was het secretaressendag. Onze meiden, Romée, Marleen en Paulien zijn verwend met een mooie bos bloemen, bedankt voor jullie inzet dames!

Sponsor Carnaval 2022!

WESTFRIES GOED sponsort mede het carnavalsweekend in Zwaag, dit jaar in het weekend van 25 maart barst het los! Zondag de 27ste is de grote optocht, dit mag je niet missen.

Gooi 3×6 met WESTFRIES GOED!

Kopen of verkopen? Je moet tegenwoordig precies het juiste bod uitbrengen om koper te zijn, óf om de juiste verkoopstrategie te gebruiken als verkoper. Ramon, Gerard en Per hebben het juiste advies.