Ik wil best wat meer bieden, maar ik wil geen problemen in de toekomst.

Het meenemen van een aankoopmakelaar blijkt elke keer weer een winstgevend wapen. Met WESTFRIES GOED verdubbel je je kans op de woningmarkt. In de huidige markt blijft het lastig een woning aan te kopen. Vaak zijn woningen al verkocht voordat ze op internet verschijnen. WESTFRIES GOED heeft een uitgebreid netwerk van collega makelaars en toegang tot de woningmarkt soms dagen voordat de woning op internet verschijnt. Maak gebruik van onze kennis en koop aan met de hulp van WESTFRIES GOED.

Maar daar blijft het niet bij. De makelaars van WESTFRIES GOED behartigen de belangen van de potentiële koper en nemen elk aspect van het aankopen van een woning met je door. Of het nu gaat om de bouwkundige staat of een bestemmingsplan in de buurt. We wijzen op de sterke én zwakke punten van de woning en adviseren over vraagprijs, aanvaarding en ontbindende voorwaarden. Daarnaast belichten we andere juridische zaken waarmee rekening gehouden moet worden en leggen we elke alinea van het koopcontract uit, waardoor ook kleine lettertjes leesbaar worden. Zo vertaalt ons tarief zich naar een interessante investering, die zich dubbel en dwars terugverdiend door de scherpe onderhandelingsresultaten. We laten onze kopers immers nooit te veel betalen. Nergens voor.

Domweg 10% boven de prijs bieden kun je geen strategie noemen. Een aankoopmakelaar wéét wat het waard is.

De verkoper is in sommige gevallen verplicht hier melding van te maken, maar vaak valt dit onder de onderzoeksplicht van de koper. Wij helpen je graag bij het aankopen van jouw ideale woning.

Waarom de service van WESTFRIES GOED?

Wij hebben ervaring in jouw regio Westfriesland. We kennen de markt, de top buurten, maar ook de valkuilen;

 • Lage makelaarkosten;
 • Financiële, bouwkundige en juridische begeleiding inbegrepen;
 • Wij verkopen en kopen woningen, zodat we alle facetten van het makelaarsvak in de vingers hebben;
 • Gratis intake gesprek.

Wat houdt het stappenplan in?

Om elke klant de juiste kwaliteit te bieden vindt elke aankoop plaats volgens een beproefd stappen plan.

 1. Intake gesprek – Hierbij worden jullie wensen doorgesproken en jullie financiële mogelijkheden bepaald.
 2. Aankoopbezichtiging – Onze gecertificeerde en beëdigde aankoopmakelaar bekijkt de woning grondig, analyseert de juridische aspecten van de woning en bespreekt met jullie de uitkomsten hiervan.
 3. Onderhandelingen – Indien de woning jullie nog steeds aanspreekt wordt in nauwe samenspraak een biedingstraject ingezet om de uiterste bodemprijs van de woning boven water te krijgen. Als de verkoper instemt is er een koop onder voorbehoud tot stand gekomen.
 4. Bouwkundige Keuring – De aankoopmakelaar is bouwkundig goed onderlegd. Toch kan het voorkomen dat de makelaar van mening is dat er aanvullend bouwkundig onderzoek gewenst.
 5. Juridische controle koopovereenkomst – We controleren het koopcontract van A tot Z en bespreken dit met jullie als koper. In dit gesprek vertalen we het contract naar duidelijke begrijpelijke taal, totdat alles volledig duidelijk is.


Wat kost de aankoopservice van WESTFRIES GOED?

Eigenlijk zeggen we bij WESTFRIES GOED liever; Wat levert onze aankoopservice je op? Want, een goede aankoopmakelaar verdient zichzelf dubbel en dwars terug. De kosten maken we duidelijk in een persoonlijk gesprek en zijn afhankelijk van je wensen.

Wanneer betaal ik aan WESTFRIES GOED?

De notaris neemt onze kosten mee in de eindafrekening.  Je hoeft ons dus pas te betalen wanneer je de sleutels van de woning krijgt. Overleg met je financieel adviseur in hoeverre je deze kosten in je hypotheek kunt mee financieren.

Wij zijn aan- en verkoopmakelaar en taxateur

Omdat we op alle markten actief zijn hebben we ervaring van de hele woningmarkt. Makelaars die alleen aankopen zijn vaak te afhankelijk van de aankoop en hebben geen binding met de verkoperskant. Met andere woorden missen ze ‘feeling’ met de markt. WESTFRIES GOED heeft als NVM makelaar inzicht in alle transacties van Nederland. Daarnaast taxeren we woningen voor banken en hypotheekverstrekkers. Dat vertrouwen krijg je niet zomaar.

De voordelen op een rijtje

 • Betaal nooit teveel voor de woning
 • Minimaliseer het risico op bouwkundige gebreken
 • 100% juridische zekerheid
 • Altijd de laagste koopsom

 

Direct een afspraak maken? Bel 0229 28 40 90
of verstuur het onderstaande formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.