Virtual Reality is niet meer weg te denken.

Je loopt met behulp van een tablet of smartphone door de woning. Beweeg je de tablet of smartphone naar links, dan past het beeld zich aan. Het is net of je door de camerafunctie van het apparaat in de woning staat. WESTFRIES GOED biedt deze dienst voor alle woningen aan.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot een Matterport interactieve plattegrond. Hiermee bezichtig je een woning geheel digitaal. Kijk voor een voorbeeld naar de Matterport van ons kantoor.

Klik hier

Wat is Virtual Reality nu eigenlijk?

virtuality_SD_machine1-300x282Over Virtual Reality (VR) is al heel veel gezegd en geschreven. Dit stuk van Virtual Reality Life geeft duidelijkheid.

Virtual Reality gaming kwam niet van de grond totdat het spelsysteem “Virtuality” werd gelanceerd door de Virtuality Group. Virtuality zorgde voor een enorme sprong in de rijke geschiedenis van Virtual Reality. Het werd een groots succes werd in 17 landen verkocht en meer dan 42 miljoen keer gespeeld. In 1995 ging ook Nintendo zich ermee bemoeien in introduceerde “Virtual Boy”. Eind jaren negentig kwamen er meer en meer systemen op de markt zoals Cybermaxx, VFX-1 en iGlasses,

Tegenwoordig neemt het interactief gamen een vogelvlucht en zijn grote giganten zoals Microsoft, Playstation en Nintendo druk bezig met het ontwikkelen van “track & send motion input” gaming consoles. Maar op het gebied van Virtual Reality neemt Oculus toch wel de leiding. De Oculus Rift is de allernieuwste VR HMD met een kijkhoek van 110º, head tracking oriëntatie, USB interface en een resolutie van 1080P. Inmiddels heeft Sony zich ook gemeld in de strijd om Virtual Reality. Het prototype van Sony heet Morpheus.

Het is eigenlijk niet meer dan een kwestie van tijd voordat Virtual Reality zijn definitieve intrede doet in de maatschappij. De geschiedenis van Virtual Reality wordt groter en groter. NAAR DE SITE