Ramon  Stoffer

Als verkoper weet ik dat er bepaalde druk is om een deal te sluiten, maar mensen de tijd geven is vaak net zo belangrijk.

Ramon is sinds 2004 als makelaar werkzaam in Westfriesland. Hij is VastgoedCert en NRVT gecertificeerd en kan dus ingeschakeld worden voor alle voorkomende werkzaamheden binnen het makelaarsvak. Ramon heeft enorm veel ervaring in Sales en hecht veel waarde aan kwaliteit. Zoekt u een verkoper in hart en nieren, dan moet u zeker eens met Ramon in gesprek.

Register Makelaar (VastgoedCert geregistreerd onder nr. RMT07.131.4057)
Register Taxateur (NRVT geregistreerd onder nr. RT384088240)

[ Meer over Ramon... ]

Ramon Stoffer Register Makelaar Taxateur / Directie sinds 2004

06 13 25 36 63 bel mij direct

@ramonstoffer volg mij op Twitter

ramonstoffer@ westfriesgoed.nl

Gerard  Mol

Het is heel belangrijk om altijd weer de tijd te nemen voor mensen. Je koopt niet alle dagen een huis.

Gerard is geboren en getogen Westfries en sinds 1999 als makelaar werkzaam in Westfriesland met in de oorsprong Hoorn als thuisbasis. Als Register Makelaar Taxateur ingeschreven en lid van de NVM staat hij voor kwaliteit en kennis, met een knipoog naar de dagelijkse emotie die gepaard gaat bij het ver- en aankopen van onroerend goed. Met veel aandacht voor zijn klanten is hij iedere dag bezig uw woonwensen waar te maken.

Register Makelaar (VastgoedCert geregistreerd onder nr. RMT07.131.4123)
Register Taxateur (NRVT geregistreerd onder nr. RT893993599)

[ Meer over Gerard... ]

Gerard Mol Register Makelaar - Register Taxateur sinds 1999

06 86 868 509 bel mij direct

gerardmol@ westfriesgoed.nl

Per  Stoffer

Na mijn universitaire opleiding economie ben ik bij WESTFRIES GOED aan mijn makelaarsopleiding begonnen. Het vak spreekt mij enorm aan, mede door het enthousiasme van mijn vader.

“Na mijn universitaire opleiding economie ben ik bij WESTFRIES GOED aan mijn makelaarsopleiding begonnen, in navolging van mijn vader. “

[ Meer over Per... ]

Per Stoffer Vastgoedadviseur

perstoffer@ westfriesgoed.nl

Romée  Paardekooper

Na mijn stage Juridisch Medewerker bij WESTFRIES GOED vond ik het werk zo leuk dat ik later voor vast heb gesolliciteerd.

Romée heeft in 2016 als stagiaire kennis gemaakt met ons bedrijf. Haar inzet en accuratesse viel op. Na haar opleiding Juridisch Medewerker te hebben afgerond vond zij het werk zo leuk dat ze voor een vaste baan heeft gesolliciteerd. Als u ons belt heeft u een grote kans dat Romée u vriendelijk te woord staat.

[ Meer over Romée... ]

Romée Paardekooper Office Medewerker sinds 2018

Lisette  Stoffer

Service met een glimlach. Er is al genoeg chagrijn in de wereld. Ik sta u graag te woord.

Lisette is vanaf de oprichting van WESTFRIES GOED al bij het bedrijf betrokken. Als Office Manager runt zij samen met Romee alles wat er achter de schermen gebeurt. Woningen op internet zetten en het plannen van bezichtigingen en taxaties. Lisette is het aanspreekpunt voor al onze klanten. Altijd met een lach en altijd servicegericht.

 

[ Meer over Lisette... ]

Lisette Stoffer Office Manager sinds 2008

0229-284090 bel mij direct

lisette@ westfriesgoed.nl

Amber de Haas

Amber is onze jongste werknemer, en is hier op zaterdag te vinden. Zo kan ze vast kennismaken met het makelaarsvak, in deze richting wil ze ook verder leren. “Heel interessant om nu vast de backoffice bij te staan. Jong geleerd is oud gedaan!”

 

[ Meer over Amber... ]

Amber de Haas Office Medewerker